Kreativno Cose

strani jezici

Naučite jezike sa nama

Danas, kada je više nego ikada poznavanje stranog jezika preduslov za uspeh. Pozivamo Vas da se prijavite  kroz koji ćemo im pomoći da ovladaju jezikom do naprednog nivoa.

Engleski jezik

Engleski je zapdano gefmasnki jezki koji potiče od jezika koje su u prvoj polovini prvog milenijuma iz raznih delova severozapadne Nemačke. Među ovim plemenima su bili FrizijciAngliSasi i Jiti. Prvobitni germanski jezik je zatim primio uticaje od dva talasa invazije. Prvo od strane govornika jezika skandinavske grane germanske familije, koji su kolonizovali delove Britanije u osmom i devetom veku.

Grantujemo da cette sa nama da progovorite engleski!

Francuski
jezik

Francuski jezik (fr. la langue française) je jedan od romanskih jezika koji se primarno koristi u FrancuskojBelgijiŠvajcarskoj, prekomorskim teritorijama Francuske, kao i bivšim kolonijama Francuske i Belgije, uključujući Kvebek u Kanadi. Francuski je drugi najrašireniji jezik nakon Engleskog. On je službeni jezik u 29 zemalja, većina kojih su članovi la francophonie, zajednice zemalja francuskog govornog područja. On je govorni jezik u 

Mođeta da stupite u kontak sa nama

Kontaktirajte Nas

Ako ste zainteresovani da nas posetite molim Vas popunite formu ili nas pozovite:

Kontaktirajte Nas

Ako ste zainteresovani da nas posetite molim Vas popunite formu ili nas pozovite:

By signing and clicking Submit, you affirm you have read and agree to the Privacy Policy and Terms of Use, and want to receive news.